пʼятницю, 8 травня 2015 р.

І знову у "хмарі"...

Цього разу хмаро зорієнтовані технології "припливли" й до Новоспаської ЗОШ.  
Office 365 та пані Світлана Попель об'єднали школярів та їхніх учителів навколо спільного міжшкільного проекту "Змінимо звички!" Команда журналістів Новоспаської ЗОШ  планує розкрити у простий та цікавий спосіб на прикладі реклами тютюнових виробів, як життєві цінності підмінюються і пов'язуються із вживанням тютюну й дослідити, як змогла сигарета отримати перемогу над знаменитими, творчими сильними особистостями.
1 травня пані Світлана запросила "компанію "самасшедших" з різних куточків України"  на нараду-вебінар у  Office 365. Учителі обговорювали план роботи над проектом. 
А ще мої учні вчаться працювати із сервісом StoryMap, розміщувати свої фото на Дошці знайомств усіх учасників проекту Padlet. В проекті на них чекає конкурс стіннівок, бейджів, логотипів, а найголовніше - дистанційне спілкування з однолітками з різних куточків України в реальному часі! 
Сподіваємося, що перша "хмара" не захмарить, а зовсім навпаки, зробить корисною й результативною участь у такому  сучасному виді діяльності. 

P.S. Скріншот інтерактивної дошки знайомств запозичений у п. Світлани. 

Немає коментарів :

Дописати коментар