суботу, 8 жовтня 2016 р.

Шість радощів для новоспаських школярів...

30 вересня Новоспаська ЗОШ святкувала не тільки День учителя. Школа в 45-й раз гостинно відчинила двері. У її обійми вкотре крокували усміхнені дітлахи.
Ідучи до школи, діти налаштовувалися на привітання, що готували для своїх учителів. Але вони не здогадувалися про  сюрприз-подарунок, що  чекає й на них. У цей день Новоспаська сільська рада подарувала школі шість сучасних, таких довгоочікуваних, таких потрібних ноутбуків!
Коли директор оголосила цю приємну новину, тихе приміщення закладу вибухнуло від радості. Здавалося, що радіють не  шістдесят, а набагато більше невгамовних бешкетників. Мабуть, школа на мить згадала, як 45 років потому її своїм криком бентежило півтисячі учнів.
Велика подяка всім причетним до реалізації давньої мрії не тільки учнів, а й учителів Новоспаської школи, а саме, начальнику відділу освіти Приазовської РДА Самофаловій С.М., в.о. голови сільської ради Резанову Ю.В., голові ФГ “Міраж” Степанову В.В., директору школи Форостенко Л.В.

Ось таким він був цей день в історії нашої школи. І дивлячись у щирі очі дітей, колег, що раділи не менше ніж учні, так хочеться вірити, що все у нас добре і так буде завжди!


Немає коментарів :

Дописати коментар